Na Proper storeu
47

Donji veš Bryana Cranstona kojeg je nosio u seriji Breaking Bad prodaje se na aukciji

L. R.
Walter White u seriji "Breaking Bad" (Foto: Twitter)
Walter White u seriji "Breaking Bad" (Foto: Twitter)
Donji veš glumca Bryana Cranstona, kojeg je nosio u seriji "Breaking Bad" uskoro će biti na aukciji, a smatra se da će dostići cijenu od 5.000 američkih dolara prema organizatoru prodaje Prop storeu.
Američki glumac Bryan Cranston u popularnoj seriji glumio je hemičara Waltera Whitea, nosio je ovaj donji veš tokom svih sezona uključujući i pilot epizodu. Ove popularne gaće također su se pojavljivale u njegovom ormaru tokom serije.

Popularne gaće dio su kolekcije od preko 1.000 televizijskih i zabavnih rekvizita sa različitih setova, koji će se naći na internetskoj aukciji. Ostali odjevni predmeti uključeni u aukciju su haljine koje su nosile glumica Pamela Anderson i pjevačica Kelly Osbourne tokom nastupa u američkoj televizijskoj emisiji "Ples sa zvijezdama".

Pamelina haljina koju je nosila u desetoj sezoni popularnog plesnog showa, procijenjena je na između 2.000 i 4.000 dolara, dok je haljina Kelly Osbourne procijenjena između 1.500 i 3.000 američkih dolara.

Među ostalim predmetima na aukciji u Propstoreu nalaze se rekviziti iz superherojskih blockbuster filmova kao što su "Iron Man", "Logan", "Fight Club" i "Indiana Jones And The Last Crusade". Online aukcija je trenutno otvorena za nadmetanje, a završit će 28. februara.