|

Domenech postao "Karate Kid" pokera

Domenech postao "Karate Kid" pokera
0
T
Totalsport
10.11.2010. u 11:41
3
komentara
0

dijeljenja
Za Raymonda Domenecha se život nije zasutavio od trenutka kada je morao napustiti mjesto selektora francuske nogometne reprezentacije.


Čak štaviše, može se zaključiti da je Domenechu prilično "zabavno" u životu, pa osim što se prijavljuje u zavod za zapošljavanje, zarađuje snimajući reklamne videospotove, a jedan od takvih je nedavno objavljen. U njemu je bivši francuski selektor igrač pokera koji pokušava naučiti sve vještine te igre, a pritom se cijela reklama temelji na filmskom hitu Karate Kid.

Reklama služi kao poziv na poker turnire koji su postali pravi hit u svijetu, a Domenech je na njenom početku neiskusan igrač koji uglavnom gubi za zelenim stolom. Prije toga se u reklami prikazuje i njegov odlazak s nogometnih travnjaka. U mrkloj noći, bez ikoga na stadionu, napušta nogometna zbivanja.

Ipak, posjet iskusnim znalcima s Dalekog istoka urodio je plodom, pa je Domenech gradio imidž sve boljeg poker-igrača. Dakako, sve završava njegovim briljantnim potezima u igri i poniranjem u sve tajne ove igre.
Prijavi grešku


Komentari (3)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...