Zanimljivosti
23

Dnevni boravak pretvorio u igralište sa 250.000 plastičnih loptica

Klix.ba
Poznati YouTube šaljivdžija Roman Atwood ne prestaje praviti smicalice za svoje najbliže. Tako je ovaj put odlučio iznenaditi svoju djevojku.

Dnevni boravak odlučio je pretvoriti u veliko igralište sa plastičnim lopticama i trampolinom, a sve je to uradio za samo nekoliko sati dok se dosađivao sa djecom.

Kada je njegova djevojka otišla van kuće, Atwood je uz pomoć svojih prijatelja, sa kojima je sve već unaprijed dogovorio, osigurao oko 250.000 plastičnih loptica koje su dovukli velikim šleperom do njegove kuće, a koje je kasnije iskoristio za jednu od najboljih smicalica na njegovom YouTube kanalu.

Nakon što su u sobu istresli tek nekoliko vreća, "more loptica" bilo je duboko oko pola metra, pa su se Romanovi prijatelji i djeca zabavljali skačući sa sprata na trampolini, plivajući u plastičnim lopticama, surfajući i šta još ne...

Kada je Atwoodova djevojka došla kući ostala je bez komentara, a on se pohvalio da je otkupio sve plastične loptice od fabrika u SAD-u. Najveći problem im je ipak na kraju bio kako sve to očistiti, ali i to su riješili za nekoliko sati.