Najbizarnije žalbe turista
0

Djevojke su prezgodne, pijesak je pretopao

Sarajevo-x.com
Obično se svi radujemo ljetu zbog sunca, odlične hrane, pješčanih plaža i mora, ali razmaženim turistima i to ponekad nije dovoljno. Prema pisanju Daily Maila, oni uvijek nađu nešto zbog čega će se žaliti, a obično se radi o bizarnim stvarima.

Potpuno iznenađena najbizarnijim žalbama turista, britanska agencija Sunshine je otkrila neke od njih. Među njima su i žalbe zbog previsoke temperature na mjestima gdje su proveli odmor, pa čak i zbog preukusne hrane.

Jedan turist koji je posjetio regiju Costa del Sol u Španiji, žalio se jer se udebljao pet kilograma dok je bio na odmoru. Za to je okrivio švedski sto u hotelu u kojem je odsjeo. Drugi turist se žalio jer se tokom odmora posvađao sa svojom ženom. Njoj je smetalo to što je njen muž na plaži gledao zgodne djevojke u bikiniju.

Većina turista na putovanjima žele udobnost i odmor, a jednom Britancu je i to smetalo, pa se žalio na preudoban krevet, zbog čega je prespavao većinu dana. Turisti su se žalili i na drugi par koji je vodio ljubav u susjednom apartmanu, zbog čega su osjećali pritisak da i oni vode ljubav.

U najbizarnijoj situaciji se našao par koji je bio potpuno iznenađen kada im je na aerodromu zatražen pasoš kako bi dobili dozvolu da otputuju u Dubai.

Jedan turist je "otkrio" da su njegove Prada naočale, koje je kupio na plaži za pet eura, obična nekvalitetna kopija.