Neobična situacija
9

Djevojka u Californiji u snu progutala zaručnički prsten i završila na endoskopiji

E. Sk.
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Vrlo neobična situacija desila se 29-godišnjoj Jenni Evans iz Teksasa. Ona je sanjala da se u vozu bori s negativcima i kako bi sačuvala svoj zaručnički prsten, ona ga je progutala.

"Čak sam se i probudila u toj situaciji, ali sam mislila da sanjam i nastavila spavati. Ujutro sam vidjela da mog prstena nema na ruci", napisala je Evans na svom Facebook profilu.

Vrlo brzo nakon toga, sa suprugom je otišla kod ljekara. Oni su joj preporučili da je bolje ovaj slučaj ne prepuštati prirodi već prsten izvaditi endoskopijom.

Riječ je o zahvatu koji se, između ostalog, koristi i za uklanjanje stranih tijela iz probavnog trakta, a podrazumijeva promatranje unutrašnjosti tijela endoskopom, posebno konstruiranim instrumentom sa sitnom kamerom na kraju duge i savitljive cijevi, a u tijelo se uvodi putem prirodnih otvora.

Jenna Evans
Jenna Evans

"Suprug me je odveo gastroenterologu pa sam cijeloj novoj grupi liječnika i sestara morala objasniti da sam zaista progutala ssvoj zaručnički prsten. U tom trenutku sam već počela osjećati prsten u sebi jer me počelo boljeti i postajala sam nervozna. Doktori su se odlučili za gornju endoskopiju i objasnili mi da se ne zabrinjavam, da to nije strašno, ali da me mole da potpišem formulare u slučaju da ipak umrem", ispričala je Evans za američke medije.

Sve je na kraju prošlo dobro, Jenna je dobro, a doktori su pronašli prsten u njenim crijevima, izvadili ga i vratili njenom supugu.