{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Djevojčica kojoj se predmeti "lijepe za ruke"

F
FENA
13.11.2008. u 13:53
0
34
Djevojčica kojoj se predmeti "lijepe za ruke"
0
Djevojčica kojoj se predmeti "lijepe za ruke"
Foto: Press
Gotovo sve čega se dotakne, osmogodišnjoj Jeleni Momčilov iz srbijanskog sela Željuša kraj Dimitrovgrada, "zalijepi se" za dlanove. Uz pomoć "nadnaravnih moći", malena Jelena svojim dlanovima privlači razne predmete od metala, drveta i plastike, a prema pisanju Pressa, samo dodirom svog otvorenog dlana s poda može podići manje stolce.
Jelenina majka, Slavica Momčilov, novinarima je ispričala kako je Jelena sama otkrila svoje nadnaravne sposobnosti, nakon što je pogledala film o djevojčici koja je imala razvijenu sposobnost telekineze.

"Prije tri godine je gledala neki film na televiziji, u kojem je jedna djevojčica imala ovakve moći. Ispričala mi je kako je onda pokušala napraviti isto i uspjelo joj je. Odmah je dotrčala do mene i sva nasmijana je to ponovila", rekla je Slavica Momčilov, koja osim Jelene ima još dvoje djece, ali ona nemaju takve sposobnosti.

Momčilov je dodala i kako djevojčica ometa signal mobitela te kako je njena bioenergija toliko jaka da "grije na daljinu".

"Njeno prisustvo ometa signal mobitela, a energija koju posjeduje je toliko jaka da može grijati na daljinu. Događalo se da na udaljenosti od dvadesetak centimetara od njenih ruku imam osjećaj kao da sam ruke stavila iznad usijanog poklopca lonca, a njene ruke su potpuno hladne i ona ne osjeća ništa. Iz godine u godinu je njena bioenergija sve jača. Sada može podizati i manje stolice, što ranije nije mogla", navela je Jelenina majka.

"Višak" energije Jelena prazni tako što stavlja ruke u vodu ili zabija prste u zemlju. Unatoč nadnaravnim sposobnostima, djevojčica živi poput svojih "normalnih" vršnjaka - igra se, ide u školu, uči.

Jelenine nadnaravne sposobnosti su privukle i pažnju znanstvenika pa ju je pregledao i poznati geofizičar i kemičar sa niškog Prirodno-matematičkog fakulteta, prof. dr Pavle Premović, koji je ustanovio kako visak, kad se nađe iznad Jeleninih dlanova, tjeran nekom neobjašnjivom silom, jednostavno "poludi", dok iznad drugih dijelova njenog tijela nema nikakve reakcije.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: