Zaklonila otvoreni prozor
30

Djevojčica iz Solina oduševila gestom: Uz pomoć prolaznika zaštitila automobil od pljuska

N. O.
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Osmogodišnja djevojčica iz Solina oduševila javnost u Hrvatskoj nakon što je po kiši uz pomoć prolaznika zaštitila automobil na kojem je prozor ostao otvoren.

Nakon kiše koja je jučer padala u većem dijelu Balkana, priča koja je raznježila mnoge stiže iz Solina. Naime, kako piše Dalmacija Danas vozač BMW-a ostao je zatečen dobrim djelom stanovnika ovog mjesta koji su mu zaklonili otvoren prozor na automobilu.

Podijelivši fotografije automobila na društvenim mrežama naposlijetku se ispostavilo da je za dobro djelo zaslužna osmogodišnja djevojčica.

Slobodna Dalmacija objavila je i snimak djevojčice koja nosi kišobran i crnu vreću kako bi zaklonila automobil. Ona je uz pomoć prolaznika uspjela zaštititi automobil.

"Curica je predivno odgojena. I do sada je uvijek pomagala i ljudima i životinjama. Sve ide od kuće, a ovo je primjer svima kako se odgaja dijete", kazao je komšija djevojčice za Dalmaciju Danas.

Osmogodišnjakinja je svojim postupanjem oduševila je sve, a na društvenim mrežama nizale su se samo pohvale za ovakav potez.