|

FOTO
/
Djedica postao hit nakon što je pozirao u odjeći svoje unuke

Djedica postao hit nakon što je pozirao u odjeći svoje unuke
27
Klix.ba
22.11.2012. u 16:36
10
komentara
27

dijeljenja
Djedica postao hit nakon što je pozirao u odjeći svoje unuke Liu Xianping (Foto: AFP)
Kinez Liu Xianping, 72-godišnji penzioner, je postao internet senzacija nakon što je pozirao u ženskoj odjeći koju je za njega pripremila njegova unuka.
Xianpinga je njegova unuka Lv Ting zamolila da pozira za nju kako bi pomogao u promovisanju njene prodavnice odjeće. Ono što Ting nije očekivala je ogromna zainteresovanost nastala nakon ove kampanje.

Kako kaže Lv Ting, ideja je bila njegova.

"Uzeo je jedan komad odjeće i pokušao mi dati neke savjete kako da kombinujem različite odjevne predmete. Mislili smo da je to veoma zanimljivo i počeli smo se fotografisati", rekla je Ting.

Foto: AFP Foto: AFP

Xianping, koji ima samo 50 kilograma i koji je veoma visok i mršav, je uživao tokom snimanja, što se može vidjeti i na napravljenim fotografijama. Njegove poze i geste izgledaju mnogo prirodnije nego kod mnogih profesionalnih modela.

Reklamna kampanja se pokazala kao pravi pogodak. Prodavnica već bilježi pet puta veći profit nego do sada.

Međutim, pored toga što je izazvao oduševljenje kod mnogih ljudi, ovaj simpatični djedica je postao i predmet kritika nekih osoba.

"Zašto je neprihvatljivo da neko kao ja nosi žensku odjeću. Modeling za prodavnicu pomaže mojoj unuci i nemam šta da izgubim", rekao je Xianping.
Prijavi grešku


Komentari (10)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...