Simpatičan prizor
356

Dječak zaspao tokom obraćanja Donalda Trumpa o stanju nacije

Klix.ba
Foto: AFP
Foto: AFP
Dječak po imenu Joshua Trump, kojeg je njegova prezimenjakinja Melania pozvala da prisustvuje govoru Donalda Trumpa o stanju nacije, zaspao je tokom obraćanja, što je bio dovoljan povod da postane omiljen među protivnicima aktuelnog predsjednika SAD-a.

Joshuu Trumpa iz Delawarea Melania Trump je pozvala da prisustvuje obraćanju njenog muža Donalda. Naime, oko kamere uhvatilo je dječaka kako spava dok Donald Trump drži svoj govor o izgradnji zida na američko-meksičkoj granici i dok proglašava ilegalnu imigraciju "nacionalnom krizom".

Važno je istaći da je ovaj 11-godišnji dječak postao planetarno popularan onog trenutka kada je svjetska javnost saznala da je napustio školu nakon što je zlostavljan zbog svog prezimena.

Joshuini roditelji kasnije su izjavili da su ga njegove kolege nazvale "idiotom" i "glupim" zato što dijeli prezime s predsjednikom Donaldom.

Joshua Trump je bio jedna od 13 osoba koje su primile posebne pozivnice na kućnu adresu koje su poslali predsjednik Donald Trump i prva dama SAD-a Melanija, javlja Yahoo.

Fotografija dječaka kako spava postala je viralni hit u vrlo kratkom vremenu.