Pravio grimase u prijenosu uživo
0
Dječak zabavljao milionsku publiku na CNN-u
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
skontao je kamerman idolu, al nije prekinuto jer je prenos uzivo, citaj malo prije nego sto ostavis komentar, uostalom ovo nije jedini slucaj, ima i starijih kli.pana koji se na isti nacin sega.ce
ovo moze samo kretene razveseliti
:O :O, da nije ovog malog nikog ne bi zanimalo vjencanje Kim Kardashian!
mali je Krembil
Eto naše sreće kad je CNN-u prioritet vjenčanje starlete. Pa i Rizzo je imao koncert za 15. godišnjicu svog rada, pa ga je skromno samo FTV obilježila. Progutaj nas Mliječni pute, \'vako se više ne može!
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH ! nidje veze -.-
Ovaj je interesantniji: http://www.youtube.com/watch?v=rWRu7uey2Vw
izvjestavaju o vjencanju prostitutke, kad je sex-a za lovu.
Nego sta :* :D
Udarna vijest :)
jaoo clanka...pa vi bre niste normalni
mali uopće nije smiješan niti je zanimljiv, bježi mali otlen! hahaha
Smijesno jeste, kad skontas cija je svadba bila, nije vrijedno govoriti, mislim nas normalnih gradjana i ostalih normalnih ljudi koje ne interesujue ovakav dogadjaj, trebali bi svi da budemo bas kao ovaj kid, a to je DA NAS NE INTERESUJE!!!!
A sada si veliki kreten, al sa Bengom...hej pameti gdje si, gdje si?
mali je preglup bas!
ovako sam i ja dok nisam ukrao BMW Agoviću Nermi
hahahahaha vidi cara