Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad su to radili Pišonja i Žuga, ovaj SAD kasni za nama skoro pola stoljeća...
Hahahahaha baš oni to obavili davno
u SAD-u jedanaestogodisnjaka sude za kradju,kod nas Dr nauka Covic orobio i unistio Aluminum i narod ga jos vise voli tako isto i Dodik,sve sto ih vise krade i psuje im mater oni ga sve vise vole,sta znaci geografski polozaj!?
@AhmetKosacaMladji Ko ga bola voli?! To samo ti volis "svog" lopova pa ga ne spominjes...
igro puno gta
To maliii
a i policajci jedva cekaju akciju odma cjela policijska stanica krenula u potjeru
posljedica igrica, GTA i slicnih
ja sa 11 godina klikera igrao
I sakrio se u drvo da ga ne vide
Ne mogu da vjerujem da dijete ovako vlada busom sa 11 g. Pa gledaj kako ide kroz raskrsnicu. Jadnicak ce sad u neki zatvor. 😔
Pisonja i Zuga
Stavljati optuznicu djecaku od 11 godina i lisice mu stavili? Ocito mu treba psiholoska pomoc, a roditelje sankcionisati. Very bad.