|

VIDEO
/
Dječak magnet tijelom privlači predmete

Dječak magnet tijelom privlači predmete
0
S
Sarajevo-x.com
24.2.2011. u 08:34
53
komentara
0

dijeljenja
Dječak magnet tijelom privlači predmete Bogdan Ivanković (Foto: Blic)
Sedmogodišnji Bogdan Ivanković iz Vlasotinca ima veoma neobičnu moć. Naime, on tijelom privlači predmete od metala, plastike i porculana.
Majka Svetlana otkrila je da njen sin imao nebičnu moć još dok je bio beba. I danas kada Bogdan uđe u kuhinju i skine majicu sve kašike, viljuške, tacne i ostali predmeti od metala i plastike "polete" prema njemu, piše Blic.

Naravno, dječak ne pati od nekog sindorma. On jednostavno ima višak energije. Kada više vremena provede ispred računara - mašina se pokvari.

"Nedavno sam odlučila da odvedem Bogdana ljekaru. Isprva sam se bojala, ali mi je laknulo kada su nakon pregleda saopštili da je moj sin dobro, ali da samo ima višak energije. Preporučili su mi da ne ide na magnetnu rezonancu. Ne zbog sebe, već da ne bi oštetio aparat", kazala je dječakova majka.

Ona je dodala da se na Bogdana sve lijepilo još dok je bio mali, baš kao da je magnet. Nije znala zbog čega se to dešava pa je pribjegavala brojnim svojim tumačenjima.

"Mislila sam da se to dešava zbog toga što sam u trudnoći dobila epilepsiju, ili možda zbog toga što je moj sin pio tri litra mlijeka dnevno", kazala je majka.

Ljekarski nalazi su usrećili i nju i njenog supruga koji je ponosan na sposobnosti svog sina.

I Bogdan tvrdi da se o njegovim sposobnostima pročulo, ali mu je već dosadilo da skida majicu i pokazuje kako tijelom poput magneta privlači predmete.

Prijavi grešku


Komentari (53)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...