{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Devetogodišnjaci namjeravali ozlijediti učitelja

S
Sarajevo-x.com
3.4.2008. u 09:40
0
0
Devetogodišnjaci namjeravali ozlijediti učitelja
0
Devetogodišnjaci namjeravali ozlijediti učitelja
Devetogodišnji dječaci su, u američkoj državi Georgia, donijeli nož za rezanje mesa, lisice i izolir-traku u školu, planirajući ozlijediti učiteljicu.
Učitelji osnovne škole u Waycrossu, Georgia, otkrili su plan u petak kada ih je jedan učenik obavijestio da je jedan dječak donio oružje u školu.

“Plan je bio da djeca stave lisice na ruke, da trakom prekriju usta učiteljice, da je udare držačem za papir i možda posijeku nožem”, izjavio je poručnik policije Duane Caswell, dodavši da su pojedini učenici izjavili kako su nožem pokušali presjeći izolir-traku.

Radi se o prilično razrađenom planu za djecu tih godina, objašnjava poručnik, a prenosi Reuters.

Učenici su proveli sedmicu planirajući da izvedu napad onog dana kad su uhvaćeni.
Protiv devet učenika u razredu, od kojih su većina devetogodišnjaci, poduzete su disciplinske mjere i dugotrajno su udaljeni sa nastave, rekla je glasnogovrnica školskog okruga Ware County u jugoistočnom dijelu zemlje.

Caswell je obavijestio policiju o planovima za podizanje optužnice protiv djece povodom mogućeg slučaja maloljetničke delikvencije iz razloga što su djeca planirala počiniti napad i jer su posjedovali oružje na području škole.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: