|

Dennis Rodman plakao tokom razgovora o Donaldu Trumpu i Kimu Jong-unu

Dennis Rodman plakao tokom razgovora o Donaldu Trumpu i Kimu Jong-unu
2
Klix.ba
12.6.2018. u 08:21
34
komentara
2

dijeljenja
CNN je nedugo nakon početka historijskog samita na kojem su se sastali Donald Trump i Kim Jong-un uradio videointervju s bivšim košarkašem Dennisom Rodmanom koji se nalazi u Singapuru.
Nekadašnja zvijezda NBA košarke Dennis Rodman je nekoliko puta posjetio Sjevernu Koreju i družio se s Kimom Jong-unom, a u jednom se trenutku tokom intervjua rasplakao.

"Ovo je divno, divno, divno. Kada sam se vraćao kući iz Sjeverne Koreje imao sam toliko prijetnji smrću, nisam se smio vratiti, ali oduvijek sam vjerovao u tu zemlju. Držao sam glavu uspravno jer sam znao da će se stvari promijeniti i bio sam jedini. Danas je odličan dan za sve, Singapur, Tokio, Kinu, za svakoga. I ja sam tu da to vidim, presretan sam", kazao je Rodman.

Dodao je da Kim Jong-un želi unaprijediti svoju zemlju, a da će Donald Trump napraviti dobar posao.

Na glavi je nosio crvenu kapu na kojoj je bio slogan kampanje Donalda Trumpa "Učiniti Ameriku opet velikom".

Također, Rodman je naveo kako je Kim Jog-un veliko dijete, ali da nije nimalo glup. Poručio je kako se nada da će Trump shvatiti da ljudi u Sjevernoj Koreji imaju srce, dušu, karizmu i da vole jedni druge.

"Mislim da ta zemlja obično čuje ljude koji uvijek lažu, varaju i nisu pouzdani. Mislim da ako predsjednik Trump dođe s velikim srcem i to primijeti i Kim Jong-un onda neće biti bitni ni ratovi, mržnja i sve ono što se desilo u prošlosti", ispričao je Dennis Rodman.
Prijavi grešku


Komentari (34)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...