Bizarno ili ne?
66

Dečko djevojci poslao listu pravila kojih se mora pridržavati na premijeri Avengersa

Klix.ba
Foto: Lad Bible
Foto: Lad Bible
Vjerovatno najpopularniji film ove godine stigao je u kina širom svijeta, a fanovi koji su mjesecima strpljivo čekali trosatni spektakl požurili su u kina po svoje karte. Britanac Cyrille Sokpor svojoj je djevojci pred premijeru poslao listu pravila kojih se mora pridržavati tokom filma.

"Nećemo čekati u redu da kupimo kokice, snađi se prije vremena. Također, nije ti dopušteno da jedeš hranu tokom filma, dopušteno ti je da tiho piješ vodu. Neću se pomjerati na stranu kako bi ti mogla proći do toaleta, nađi alternativni put do njega", započeo je Cyrill.

Njegova djevojka Kamilla Rose suludu listu postavila je na Twitter.

"Nije ti dopušteno da komuniciraš sa mnom za vrijeme filma. Ako se u toku filma nešto desi našem sinu, ja ću ti dati znak da možeš izaći iz sale, a pridružit ću ti se kada film bude gotov. Nakon filma očekujem da ćemo moći porazgovarati o svemu što smo vidjeli, a nakon toga će nam biti potreban kratak period šutnje kako bismo razmislili o radnji filma", nastavio je.

Dodao je kako je moguće da će on biti drugačiji nakon što film završi, te da se nada da se ona zbog toga neće uznemiriti. Naposlijetku joj se zahvalio za saradnju i kazao kako se raduje što će film pregledati skupa.