{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Čuo neobične zvukove pa otkrio da nepoznata žena živi u potkrovlju njegove kuće

23.7.2016. u 09:39
0
22
Čuo neobične zvukove pa otkrio da nepoznata žena živi u potkrovlju njegove kuće
0
Čuo neobične zvukove pa otkrio da nepoznata žena živi u potkrovlju njegove kuće
Kada u potkrovlju svoje kuće otkrijete šišmiše, vjeverice ili termite to nije neobična stvar, ali jedan čovjek je ostao šokiran kada je u svom potkrovlju otkrio ženu.
Davis Wahlman bio je šokiran kada je čuo buku koja je dolazila s gornjih spratova kuće u Washingtonu. Pokušao je ući u svoj ured, ali su vrata bila zaključana. Pokucao je nekoliko puta, a žena je povikala "Jimmy, jesi li to ti?".

Potom se buka "preselila" na tavan pa opet u njegov ured. Tada je žena crne kose otvorila vrata, a Wahlman se suočio s potpuno nepoznatom osobom koja je rekla kako je ona vlasnica kuće.

"Ovo je moja kuća, ja živim ovdje. Ovdje sam već tri dana. Jimmy je rekao da mogu živjeti ovdje", prenio je njene riječi.

Wahlman je u međuvremenu pozvao policiju, ali dok su oni stigli žena je već pobjegla.

"Volim policajce i podržavam njihov posao, ali kada sam ih nazvao i rekao da je neko u mojoj kući i da mi je potrebna pomoć (prije nego je otkrio da je u pitanju žena) njima je trebalo 20 minuta da dođu. To je razočaravajuće", rekao je Wahlman.

Glasnogovornik policije Seattlea negirao je njegove navode kazavši kako je policija stigla za šest minuta, ali da osumnjičene već nije bilo.

Žena je najvjerovatnije ušla kroz prozor u kupatilu ispod kojeg su se nalazile požarne stepenice. Ništa nije ukradeno. Promijenio je sve brave jer je utvrđeno da je žena živjela uporedo s njim tri dana u istoj kući.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: