Bizarni poljupci
19

Cardi B i Offset uoči dodjele Grammyja pažnju privukli svojim nepristojnim ponašanjem

Klix.ba
Offset i Cardi B (Foto: Twitter)
Offset i Cardi B (Foto: Twitter)
Cardi B i Offset privukli su pažnju na zabavi koja se dešavala uoči dodjele Grammyja u Los Angelesu zbog svog ponašanja.

Američka reperka Cardi B i njen suprug Offset zajedno su se pojavili na zabavi koja se odvijala noć uoči ove dodjele nagrada, a svojim nepristojnim ponašanjem privukli su pažnju na crvenom tepihu.

Zaljubljeni par pojavio se u elegantnom izdanju, ali njihova privrženost iznenadila je prisutne. Naime, par je sve vrijeme zagrljeno pozirao, a Offset je svoje ruke držao na stražnjici Cardi B. U jednom trenutku par je odlučio otići korak dalje pa su umjesto pristojnog poljupca odlučili međusobno polizati.

Prisutni mediji podijelili su ovaj pomalo bizarni trenutak između ovog para, koji je kasnije podijeljen i na društvenim mrežama. Ovim potezom, slavni par je pokazao kako njihov brak nije u krizi kao što su strani mediji pisali prije nekoliko godina.

I Cardi i Offset jako su popularni, posebno na američkom tržištu, ali i na društvenim mrežama. Ona ima više od 150 miliona, a on ima preko 20 miliona pratioca na Instagramu, ali to nije spriječilo pratioce da pišu da im se nije sviđalo njihovo ponašanje.