Nevjerovatna slučajnost
0

Čak dvije bebe rođene su jučer tačno u 2 sata i 22 minute, i to u sali broj 2

I. B.
Dvije bebe rođene su pod nevjerovatno slučajnim okolnostima (Foto: Facebook)
Dvije bebe rođene su pod nevjerovatno slučajnim okolnostima (Foto: Facebook)
Jučerašnji datum - "Twosday", bio je jedan od onih posebnih, koji se zasigurno više neće ponoviti u našem životu, a ove dvije bebe do kraja su ga ispoštovale - jedna je rođena u 2:22 ujutro, a druga u 2:22 popodne, i to obje u sali broj dva.
Prva beba koja je rođena pod ovim nevjerovatnim okolnostima je malena Judah Grace Spear koja je na svijet došla u 2:22 ujutro u medicinskom centru Cone Heath Almance u Sjevernoj Karolini.

Bez obzira na datum, ovaj dan svakako bi bio poseban za cijelu porodicu budući da se majka Aberil liječila od Hodkinovog limfoma, koji je značajno smanjio njenu sposobnost da ostane u drugom stanju. Ipak, molitve ove porodice su uslišene te su dobili prekrasnu djevojčicu.

"Malena Judah je odgovor na molitve njene porodice koja se nikad nije prestala nadati", napisali su iz bolnice te dodali kako i samo djevojčicino ime nosi posebno značenje koje dodatno potvrđuje njenu neobičnu priču.

Istog dana, u isto vrijeme, samo u popodnevnim časovima, u Kaliforniji je na svijet došla i malena Ruby.

"Ponosni roditelji Sagrario Esmeralda Montano i Oscar Villalpando dobili su svoju drugu kćerku Ruby, što je posve primjereno ime za nekog rođenog na 22.2.2022. Sretan rođendan", napisali su iz bolnice na Facebooku.

Sreća ovih roditelja sigurno je neizmjerna, a sigurno je da će suta biti jednostavno zapamtiti datume rođenja ovih posebnih djevojčica.

Podsjećamo, jučerašnji datum, istovremeno je palindrom i ambigram, što znači da se isto čita unazad i unaprijed, kao i naopačke. Također, broj dva u numerologiji predstavlja posebno značenje, a povezuje se s pojačanom intuicijom i osjetljivošću.