Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iduce godine se otvara na Filozofskom fakultetu u Sarajevu odsjek za shamanologiju. Navodno primat ce samo 4 kandidata
Koji freak!! Nek dodje u Bosnu ako mu je zivot dosadan u sredjenoj zemlji !!
vidis,... -sve se moze kad se hoce... :) boli ga taki, zaradio repa, pa otis\'o co\'ek na odmor i usput bit faca u selu ... cuj povraca kozju krv... :))) ps: je li ova crna teta Torabijeva strina mozda ?! o.O hmm...
Može me se. Ima dobra knjiga na ovu temu, bijeg iz civilizacije u divljinu, odnosno otuđenost savremenog čovjeka... Erlend Lu ( norveški autor) , knjiga se zove Doppler.
Vid sto su se okrečili u bijelo, valjda da budu ko mi bijelci...hahahahahahaha
dodje mi da istog momenta odem
http://www.youtube.com/watch?v=v9JuW2OExYE Jako poucan video, vezan za ove nase danasnje hodze,gatare,stravarke itd. Okoristite se.
nisi malo lud.....skontat ces nakon par godina kad ti dopizdi da ganjas to pile
nana hata lijeci jezikom :P
Tre\'a viza za ovo ???
Boze sacuvaj !
bas je cool... i ja bi isla da imam dobar posao ovdje...a i da zivim u kakvoj metropoli...
Dje ces tamo oldum jbt
Tarot ga posavjetovao...