Zanimljivosti
0

Britanka uhapšena zbog seksa u avionu s putnikom kojeg je tek upoznala

Klix.ba
Dvadesetogodišnja Britanka uhapšena je nakon što je član posade uhvatio u toaletu tokom seksualne aktivnost s putnikom kojeg je tek upoznala. Oba putnika su bili pijani turisti kojima su stavljene lisice, a sve su to morali gledati i roditelji djevojke.

Britanka je bila na 11 sati dugom letu iz Gatwicka ka Las Vegasu prošle sedmice kada se zbližila sa muškarcem koji je sjedio sjedište do njenog. Nestali su u toaletu aviona kompanije Virgin Atlantic, a drugi putnici su se počeli žaliti kako čuju zvukove iz tog pravca.

"Prvo su flertovali, a onda su otišli u toalet i mogli ste čuti glasne zvukove. Posada je primorala da otvori vrata i tada je odlijepila", rekao je jedan od putnika za The Sun.

Nakon što je otvorila vrata bila je nasilna i napala je člana posade. Do kraja leta ostala je svezana za sjedište. Kada je avion sletio ispitala je američka policija te joj je uručila prekršajni nalog, ali su je pustili da uživa u odmoru u Nevadi.

Virgin Atlantic objavio je kako će učiniti sve da se putnici osjećaju dobro tokom leta ali da loše ponašanje nije dozvoljeno na njihovim letovima.