Zanimljivosti
0

Britanka svakodnevno pleše dok čeka autobus

Klix.ba
Britanka Ellie Cole (34) snimljena je kako pleše na pločniku dok čeka autobus, a njen video je postao veoma popularan na YouTubeu.

Video koji prikazuje tridesetčetverogodišnju Ellie Cole kako pleše dok čeka autobus skupio je više od 380.000 pregleda na YouTubeu. Ona na stanici pleše svakodnevno i tako uveseljava prolaznike i lokalne stanovnike. Njenu neobičnu "rutinu" je snimio jedan od njenih obožavatelja čija djevojka Jane Rowland (45) posjeduje kafić preko puta autobuske stanice u Hampshireu.

"Svima je poznato da Ellie pleše na stanici, a mnogi vozači je pozdravljaju zvukom sirene. Njoj nije problem plesati u javnosti i moram reći da je inspiracija za sve nas. Ona je čak uspjela nasmijati Amerikance koji su u žalosti nakon užasnih napada u Bostonu", izjavila je Rowlandova.

"Slušam muziku svaki dan na putu kući i jednostavno ne mogu da ne zaplešem. Moja majka misli da sam luda, ali ja sam sasvim obična žena koja voli plesati", izjavila je Coleova, koja je dobila brojne pozitivne komentare iz SAD-a, Brazila i mnogih drugih zemalja svijeta.

Kako to Ellie radi, pogledajte u prilogu.