Bizarna majka
0

Britanka svaki dan inhalira 12 konzervi benzina za upaljač

Sarajevo-x.com
Britanka Sindy Jobbler šokirala je javnost Velike Britanije kad se pojavila na TV showu Jeremyja Kylea, gdje je javno priznala da dnevno udiše 12 konzervi benzina za upaljač. Došla je u pratnji djece, Aarona i Stacey koji su bili vidno razočarani majčinim ponašanjem

Jobless je otvoreno pričala o svojoj ovisnosti koja traje već deset godina, a od koje njena djeca nikad nisu bila pošteđena. Aaron i Stacey već godinama gledaju majku kako uništava svoj život.

Osim benzina udiše i razređivač, a sve to zaokružuje s ogromnom količinom alkohola.

Njen put samodekstrukcije je počeo dok je podizala djecu. Publika u studiju je bila šokirana nakon što su vidjeli snimak mame kako udiše benzin.

"Takav je moj život u protekle dvije decenije. Svaki dan u prosjeku uzmem 12 pakovanja benzina. Ukoliko to ne uradim bit ću agresivna. Mnogi su mi govorili da je butan smrtonosan, ali ja se ne obazirem na to. Vidite da sam živa", rekla je Jobbler, a prenosi The Sun.

Samo Aaron i Stacey znaju u kakvom su paklu majčine ovisnosti morali odrastati. Život im nikad nije bio kao kod ostalih. Sve je bilo podređeno njenim prohtjevima i samouništenju.

"Ne ponaša se kao prava majka, stidim se zbog nje. Ona nema osjećaja za majčinstvo, da nam skuha ručak ili ispegla nešto za školu. Naša majka nije sposobna za bilo šta", rekao je njen sin Aaron.