Zanimljivosti
0

Britanka se udavala 11 puta

Sarajevo-x.com
Bonnie Ashley je još od malena sanjala o svom "velikom danu" u prelijepoj bijeloj haljini sa muškarcem svojih snova, ali nikada nije ni pomislila da će to biti 11 puta. Iako je čak jedan od njenih bivših muževa potegao pištolj na nju, ona se i dalje nada da će naći "onog pravog".

Ova žena zaista vjeruje u pružanje druge šanse, te se čak i po tri puta vjenčavala sa dvojicom svojih bivših muževa. Nakon toliko izrečenih "da" većina nas bi odustala, ali ne i Bonnie.

Trenutno je razvedena, ali i dalje traži "gospodina Pravog".

"Ljudi se uvijek iznenade kad čuju koliko puta sam se udavala," kaže ona. "Ja sam beznadežni romantik i uvijek svima kažem da se trebaju vjenčati."

Na četiri od svojih brojnih vjenčanja nosila je vjenčanicu, a na jednom je čak rekla sudbonosno "da" u trapericama. Dva puta se vjenčavala u crkvi, a u kapeli tri puta.

"Neko bi mogao reći da su moje omiljene riječi 'Hoćeš li se udati za mene?', a ja čak mrzim i tortu sa vjenčanja. Ali zaista vjerujem u svetost braka," dodaje Bonnie kroz smijeh.

Ova Britanka smatra da njena bezuspješnost da pronađe svoju srodnu dušu proizilazi iz loše slike o muškarcima koju joj je usadio njen otac, piše Mirror.

Kao kćerci strogog ministra, bilo joj je zabranjeno da stavlja šminku, da odijeva svijetlu odjeću i onu koja puno otkriva. Odgajana je u ubjeđenju da nema seksa prije braka, pa kada je 1974. godine upoznala svog prvog muža koji je bio vjerski odgojen, izgledalo joj je kao da je stvoren upravo za nju.