Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stvarno su ovi evropljani primitivni,kod nas u bosni komsiji zapalis kucu pa ne ides u zatvor...
otkad se u Britaniji plaća eurima? :S pa napišite u funtama
Morace jos jednom da popusi..al\'pravo!
Ma ne, ozbiljno bolan kažem, eto razmisli sam, zar nije čudna tolika kampanja protiv pušenja dok se u isto vrijeme djeca masovno opijaju i drogiraju i to nikome ne smeta i savršeno je ok?
moze biti da im ne odgovara genetici... kad nam zauzimaju tijela nešto im garant smeta :-) vanzemaljska bica cudo je to
Ima nešto u tim cigaretama što silama tame žestoko smeta i zbog čega rade na tome da cigarete u potpunosti zabrane. Briga za zdravljem sigurno nije jer alkohol i droge isto tako loše utiču (ne isto, i gore) na zdravlje, a kampanja protiv alkohola i droga skoro pa i nema, niti se političari time previše bave. Nije li čudno toliko protivljenje cigaretama, a u isto vrijeme legaliziranje lahkih droga?
Alaj volim ovaj engleski low class izgledaju ko da su apokalipsu preživjeli
ovolike zabrane u vezi pusenja stvarno nemaju smisla, nisam pusac i ne opravdavam pusenje, ali logicnije bi bilo da zabrane prodaju cigareta, nego da ti zabrane da ih konzumiras a mozes ih kupiti bukvalno na svakom cosku.....
Pa upravu je zena. Najvise i zaradjuju na ovim pusacima, a sve im redom sankcije stavilil. Nisu oni krivi sto su se \"navukli\" na cigare, proizvodjac je. Njima treba da idu ove kazne.
Dobro ne zivim u Britaniji, kolko pusim i bacam sluzio bi dozivotnu.
to je perfektan sistem daju ti \"PRIVIDNU\" slobodu...busaš se u prsa i hvališ tom demokracijom i slobodom....ali si u stvari u TOTALITATNOJ POLICIJSKOJ DRZAVI gdje bukvalno svaki tvoj pokret jeste pracen i arhiviran...
a sta da je trijebila oko kuce i da je zapalila slamu i lisce isla bi na elekticnu stolicu jeli???
Čekaj, čekaj, žena baci opušak pred SVOJA vrata i nađe se neki papak da joj naplaćuje kaznu!? Kakva je to totalitarna država molim vas lijepo?
Uskoro nece moci prnuti u svojoj kuci!
do posljednjeg MOMENTA? dobro što ne pročitate ono što napišete, ali kao ste uopće dobacili dotle da PIŠETE za ovaj \"najposjećeniji\" bh portal?