Britanac sa 15 različitih žena napravio 17 djece

S
Sarajevo-x.com
28.11.2011. u 16:23
0
27
Britanac sa 15 različitih žena napravio 17 djece
0
Britanac sa 15 različitih žena napravio 17 djece Jamie Cumming
Britanac Jamie Cumming koji sa 13 žena ima petnaestero djece, očekuje i šesnaesto i sedamnaesto sa još dvije žene.
Prije nekoliko sedmica Cumming je dobio petnaesto dijete sa jednom tinejdžerkom. Njegova trenutna partnerica Chelsea (19) nosi šesnaesto dijete, a 17 put će ponosni otac postati iduće godine, s obzirom da je još jedna tinejdžerka ostala s njim u drugom stanju.

U Britaniji ga već zovu "serijski otac", a on nije u mogućnosti finansijski podržati svoju djecu, kao ni njihove majke koje su uglavnom nezaposlene. Cummingova majka Lorraine ne razgovara sa njim jer ga se stidi i misli da bi trebao više uraditi kako bi izdržavao svoju djecu.

"On je godinama nezaposlen i ne želi da radi. Iako je moje dijete ja sam razočarana načinom na koji on vodi svoj život. On ne viđa svoju djecu, a ja se trudim da vidim svakog od njih jer su to moji unuci. Prvo dijete, Samanthu, dobio je kad je napunio 17 i ne viđa je više nikako, a ja sam je praktično odgojila", dodaje Lorraine, prenosi Daily Mail.

Samantha je vidjela svoju majku samo dva puta u svom životu jer je odrasla sa porodicom Cumming, dok je Jamie u narednih pet godina dobio još petero djece sa pet različitih djevojaka.

Jedina djevojka sa kojom Cumming ima više od jednog djeteta jeste Alison, oni imaju troje djece.


Komentari (27)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: