Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
j e b o te babo u usta ;)
DA ME VIDI BABOOOO
Ne da me neni bilo na poslu nego uopste na planeti me ne bi bilo!!!!
Valja oostati pri pameti poslije ovog...da je jedan milion puno je...a jos 185 miliona i to eura...to je 360 miliona i 750 hiljada maraka...
STO JA NISAM!!!???
mi tolko nemamo ni u budzetu :r xD
covjek s ovim parama moze kupit cijeli balkan :)
Ja kad bi dobio 10.000KM pravo bi se ubio i platio dzenazu, boga pitaj hocul u zivotu imat\' za istu. Ostalih 7.000KM bi popio.
Bekam se čitav život u gaćama slikavo i sa kojekakvim p.e.d.e.r.s.k.i.m frizuricama nebil ubo pinku a ovaj talambas pošvrljo listić i ode s lovom. Nije pošteno! Kako sad ovi razgaćeni da održe nadu u bolje sutra?! Kako molim vas?!