Zanimljivosti
0

Branku Delić do oltara ispratio slavni Jon Bon Jovi

Klix.ba
Branki Delić se ispunio životni san. Do oltara ju je ispratio muzičar Jon Bon Jovi, njen uzor, čovjek u kojeg je od djetinjstva bila zaljubljena i o kojem je maštala. Naravno, Branka se nije udala za njega. Bon Jovie joj je samo ispunio želju da je odvede do oltara i preda u ruke njenom izabraniku Gonzalu Claderiju.

Branka Delić, koja živi u Australiji, je veliki fan sjajnog Bon Jovija. Kad je bila tinejdžerka maštala je da je on odvode do oltara i na neki način san joj se ispunio. Nakon što je na Facebooku pokrenula stranicu Bon Jovi, Walk Me Down the Aisle? pjevač je saznao za nju i odlučio joj ispuniti san.

Branka i njen izabranik vjenčali su se u Las Vegasu, u istoj kapeli gdje sei Bon Jovi vjenčao sa svojom suprugom Dorotheom Hurley.

Kako je ispričala za američke medije, Branka do posljednjeg trenutka nije znala hoće li je Bon Jovi ispratiti do oltara, a kada je pozvao i rekao da će to učiniti - niko nije bio sretniji od nje.

Istakla je da je Bon Jovi uistinu divna osoba koja posve ležerno priča o svojoj porodici, a mladencima je prepričavao i detalje sa svog vjenčanja 1989. godine.