Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
papak
sta pricas ti bolan?mora da si izgubio pa ti krivo?ako iko zna kako funkcionisu red bull takmicenja onda sam to ja.PRVI! sam osvojio red bull paper wings u sarajevu.ti misli da se tu moze nesto namjestiti?pa bolan,nije to firma iz sarajeva,ljubuskog,modrice!to je evropa,burazeru!a ti sto si levat pa ne mozes da pobijedis na nekom takmicenju tvoja krivica.vjezbaj!
ma opet ce ubaciti masti i ostalog smeca u sine suparnicima,sto se vidi i na slikama,nema im druge,svake godine nastimas i uzivas,.erem im se u takmicenje,ako ga ne znaju organizovat :D
dosadan si
Kako te nije stid, ofirat se, Motoruga? AKO SU ŠINE BILE DUGE 200 metara onda kad ovo TVOJE vrijeme 14,9 sekundi uvrstiš u formulu za brzinu dobiješ da je vaša brzina bila 48,32 km/h i TO SVIH 200 metara... od 0 do 200 ste vozili cca. 50 km/h!? A vaša horizontalna HALA može maksimalno ići 50 km/h - to si sam rekao! ;) SVAKA ČAST, priznao si namještaljku!