Zanimljivi oglasi
0

Bosanski detektivi prijetnja preljubnicima?

Sarajevo-x.com
Sigurno ste bezbroj puta na filmskom platnu gledali privatne detektive koji uhode nevjerne muškarce ili žene, uzimaju dokaze, dokumentiraju slučaj i uz dozu dramatičnosti dostavljaju ih izigranom supružniku.

Vjerovatno ste nekad i sami bili u situaciji da posumnjate u vjernost vašeg partnera, ali jednostavno niste imali dovoljno materijala da to i dokažete.

Na bh. internet oglasniku Market.ba nedavno je objavljen zanimljiv oglas namijenjen onima koji sumnjaju da su njihovi partneri preljubnici, u kojem su pozvani da se na jednostavan način suoče sa svojim strahovima i slutnjama te da kontaktiraju profesionalce koji će za njih dostaviti sve potrebne dokaze.

"Sumnjate da vas partner vara? Obratite se nama..." kažu oglašavači koji su objavili ovu intrigantnu ponudu.

Iako oglašivač nigdje ne navodi cijenu svojih usluga, on garantuje da će uz maksimalnu diskreciju otkriti da li vaš partner vodi dupli život i izigrava vaše povjerenje.

Kako bi otklonio svaku vašu sumnju, oglašivač pod šifrom "bond" navodi da je praksa i dostavljanje relevatnih fotografija, koje potkrepljuju rezultat istrage.

I na kraju, ako ste osvetoljubive prirode, ne morate tragati za osobom koja vam je 'preotela' partnera, oni će je u krakom roku pronaći.