Komentari (312)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
das ist VEERRRRRRRRBOOOOTEN
Er hat gance Lam cerštert.
koji primitivac... msm na švicaraca
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Onaj tko je odgledao snimak moze vidjeti da lik pece janje na dvoristu koje pripada svim stanarima zgrade. To mu nigdje ne bi proslo. Oderace ga Svicarci sa kaznom.Postoje lokacije na kojima se to moze raditi. Imate cak i parkova na kojima su instalirani veliki rostilji na plin gdje mozete besplatno pripremiti hranu i pojesti je na licu mjesta ili odnijeti kuci. Ja sam pekao i janje i prase u Cirihu. Ali ne ispred zgrade u kojoj sam stanovao.
Dejan je Bosanac, Mile je Bosanac. Srbija je iza Drine. Tamo će zauvEk i ostati, van Bosne. Baš kao i ekavska žena Dejanova.
Krkan lijevo, a kukavica desno.
Ebo bi mu ja mamaru, kakva policija
https://vm.tiktok.com/ZMLvXeaUM/?k=1
Dejan i gospođa priča ekavicu. Bosanac oko vadi za 10 ćevapa a za janje gori pola Švice
Ma iscenirano za preglede, ovaj okretao jagnje a zna zakon u svici a gospodza od ovog bas snimala kad je ovaj dosao da gasi
To ti je evropa...pišam se u nju
Kako stari Bosanac, a i mnogi stariji Balkanci uvijek liče na nekog raspalog, sirotinjskog ciganina, naspram zapadnjaka.
ma kakav bosnjo, to je neki skutor, bosnjo bi mu glavu otkino za janje
Dobro je i tebe - USPJEŠNO ASIMILIRANI.
ja se ne asimiliram, ja asimiliram
Dok se budale svađaju oko pečenja na zabranjenoj površini, 50 metara dalje od njih im se Švicarci smiju dok i sami okreću VOLA NA RAŽNJU.
ljudi poštuju zakone, a ne ko jugo stoka
Bosanac Dean?!
Al cemu ovo okretanje janjeta u javnosti, brate odes u restoran ako ti se jede janjetina, narucis, pojedes i rijeseno, kako se nekom da peglat oko ovog
Svicarac je iz Berna, vidi se po akcentu.
Bosanci, srbi, opcenito balkanci koji ste izbjegli trbuhom za kruhom u Evropu, pocnite se ponasati u skladu sa zakonima i pravilima drzava u i od kojih zivite koje su vam pruzile sve. Nisu vam Njemacka i Svicarska Šabac niti Foča, prestanite se ponasati i brukat nas svugdje u svijetu gdje zakoračite. Sta hoces ba, otiso si u Svicu i rostiljas janje na sred ulice, a Svica te hrani i oblaci postuj to, a janje kralju u Sabac i Focu kad se vratis pa vrti!