Zanimljivosti
15

Bivši britanski vojnik postao žena

Klix.ba
Treva i Victoria žive u sretnom braku
Treva i Victoria žive u sretnom braku
Bivši britanski vojnik po imenu Trevor preobratio se u ženu i sada se zove Treva.

Uprkos ovoj promjeni, njegova supruga Victoria je ponosna na njega i ne namjerava ga napustiti. Njih dvoje sada žive poput dvije prijateljice te zajedno odlaze u shopping. Šta više, Victoria tvrdi da su sada sretniji nego ikad prije, piše britanski Mirror.

Supruga (39) sada pomaže Trevi (41) da nauči živjeti kao žena. "Treva je ljubav mog života, to je iznutra ista osoba, ali sada imam i najbolju prijateljicu sa kojom mogu razgovarati o šminki i odjeći. Naravno, bila sam u potpunom šoku kada mi je prvi put rekao za svoju odluku", kazala je Victoria.

Treva uzima ženske hormone i postepeno dobija žensku figuru. Nakon što ga je sadašnja supruga prihvatila, to je bilo veliko olakšanje za njega. U posljednje vrijeme on se čak podvrgnuo i plastičnim operacijama kako bi bio što ženstveniji.

Victoria i Trevor upoznali su se još kao školarci, a Victoria se zaljubila u njega jer je bio čvrst i otresit momak. Međutim, njihovi su se putevi kasnije razišli, te je Trevor izgradio karijeru u armiji i služio u vojnim misijama u Keniji, na Folklandskim Ostrvima i u Bosni i Hercegovini. Victoria se u međuvremenu dva puta udavala te danas ima troje djece iz ta dva braka. Sve vrijeme je bila u prijateljskim odnosima sa Trevorom, koji ju je 2006. godine upoznao o svojom odluci da želi postati žena.

Iako je to bila šokantna spoznaja za Victoriju, ona je to prihvatila i pet godina kasnije, 2011. godine, su se i vjenčali. Bilo je to godinu nakon što je Trevor okončao svoj 15-godišnji brak. Danas Victoria i on žive u sretnom braku, a Trevor je presretan dok uči kako da živi kao Treva.