Počelo suđenje
845

Bivša djevojka Ryana Giggsa: Zvao me kravom, stalno se htio seksati i imao je 8 ljubavnica

D. J.
Foto: Twitter/EPA
Foto: Twitter/EPA
Bivša partnerica legendarnog igrača Manchester Uniteda Ryana Giggsa, Kate Greville, iznijela je niz optužbi protiv bivšeg nogometaša.
"Želio se stalno seksati, zvao bi me 50 puta u sat vremena", kazala je između ostalog Kate u 105-minutnom policijskom razgovoru prikazanom tijekom drugog dana suđenja bivšoj zvijezdi Manchester Uniteda. Kate, 36-godišnja PR direktorica, je detaljno opisala njegovo nasilno ponašanje u njihovom odnosu.

Također, tvrdi da je saznala da Giggs ima aferu s osam različitih žena pregledajući njegov Ipad nakon čega se odlučila iseliti iz njegovog doma 2020. godine.

"Odlučila sam saznati istinu. Stvarnost onoga što sam našla na tom iPadu bila je mnogo gora nego što možete zamisliti", kazala je i dodala kako je u porukama koje je slao prijateljima nju nazivao "kravom".

Također je detaljno opisala kako bi on ljutito reagirao na optužbe da se viđa s drugim ženama tijekom njihove veze.

36-godišnjakinja tvrdi da ju je 2017. Giggs (48) izvukao iz hotelske sobe u Dubaiju dok je bila gola nakon što ga je optužila da se viđa s drugom ženom.

A za Božić 2019., rekla je policajcu, Giggs ju je udario nogom u leđa dok je ulazila u krevet prije nego što joj je u londonskoj hotelskoj sobi nakon svađe poslije noćnog izlaska u glavu bacio torbu s njezinim laptopom.

Giggs je optužen za napad na Greville i njezinu mlađu sestru, Emmu Greville, 1. novembra 2020., uz daljnju optužbu koja se odnosi na kontroliranje i prisilno ponašanje prema njegovoj bivšoj između 2017. i 2020.

On negira sve optužbe.

Inače, Giggs i Kate su bili u vezi tri godine, odnosno počeli su vezu sedam mjeseci nakon što se Ryan razveo od supruge Stacey koju je godinama varao s djevojkom svog brata Rhodrija.