"Ideja za proširenje"
99

Balkon iz Zagreba je hit na društvenim mrežama: Drvena konstrukcija iz kućne radinosti

N. O.
Foto: Tomislav Miletic/Pixsell
Foto: Tomislav Miletic/Pixsell
Društvenim mrežama posljednjih dana širi se fotografija improviziranog balkona u Zagrebu, a mnogi su šokirani načinom na koji je proširen i drvenom konstrukcijom koja stoji u centru grada.

Naime, fotografije koje su podijeljene na društvenim mrežama prikazuju balkon koji je vlasnik odlučio proširiti tako što je probio ogradu kojoj je dodao drvenu konstrukciju.

Kako su prenijeli hrvatski mediji riječ je o bloku zgrada koje se nalaze između Zvonimirove i Vrbanićeve ulice glavnog grada.

Improvizirani balkon izazvao je brojne i prilično komične komentare od kojih su neki glasili: "Bravo! Konačno neko ko cijeni metar kvadratni balkonskog zraka", "Ispod imaš i mjesto za parking", "Ovaj bi bio idealan za Vladu da ga uzme za obnovu Petrinje".

Kako je balkon u posljednjih nekoliko dana privukao znatnu pažnju - portal 24sata.hr prenosi da ga je zapravo izgradila penzionerka još u junu.

Međutim, kako je skriven od pogleda za to su znali samo stanari zgrade koji koji su je prijavili inspekciji, ali niko nije reagovao.

"To je sve montažno, nije ona ništa gradila i to bi se začas moglo sve demontirati, ali ne da se ona. Majstori su to njoj brzinski u dan, dva napravili. Ma, to vam je kao u onom 'A je to' crtiću", rekao je jedan od stanara za 24sata.hr koji je dodao da je zgrada napravljena još 50-ih godina prošlog stoljeća te da je vlasnica balkona oduvijek u toj zgradi i da živi sama.