Zanimljivosti
0

Austrijski bordel beskućnicima ponudio sobe zbog hladnoće

Sarajevo-x.com
Austrijski beskućnici se okupljaju u bordelu Red Rooms Laufhaus u Beču, jer im je vlasnik Peter Laskaris ponudio sobe kako ne bi bili izloženi niskim temperaturama.

Laskaris svake večeri osigurava sobu, tuširanje i toplu hranu za deset beskućnika. Naglasio je da druge usluge bordela nisu uključene.

Laskaris je rekao da je njegova ponuda postala popularna, tako da sada razgovara s drugim bordelima u Beču pokušavajući nagovoriti vlasnike da učine isto što i on.

"Ovih dana nema puno posla. Mnogi ljudi su na odmoru. Naše sobe su uglavnom prazne, tako da je šteta ne iskoristiti ih u dobre svrhe. Niko ne bi trebao biti napolju na minus 20", izjavio je Laskaris.

Vlasnik bordela je dodao da svaka soba ima krevet i tuš, čistu posteljinu i peškire.

"Rekao sam svom osoblju da rezerviše deset soba za beskućnike. Ne želim da se mrznu vani. Utočišta za beskućnike su puna. Ljudima je potrebno da budu na toplom. Kada damo deset soba beskućnicima, nama ostaje samo pet koje koristimo za posao kojim se bavimo. Djevojke se ne žale jer se suosjećaju s beskućnicima. Naravno, tu je i osiguranje, ali do sada nismo imali problema. Svi beskućnici su veoma zahvalni", završio je Laskaris.