|

Australka napravila kartonsku verziju muža koji je preminuo, nosi je sa sobom na putovanja

Australka napravila kartonsku verziju muža koji je preminuo, nosi je sa sobom na putovanja
30
Klix.ba
2.6.2019. u 18:28
56
komentara
30

dijeljenja
Australka napravila kartonsku verziju muža koji je preminuo, nosi je sa sobom na putovanja Foto: Instagram
Muž Australke Michelle Bourke preminuo je od raka, ali ona nije dopustila da uspomena na njega umre s njim. Naprotiv, Michelle je napravila kartonsku verziju svog muža i sada je sa sobom nosi na put oko svijeta, prenosi Daily Star.
"Rekla sam mu da ću ga fotografisati i napraviti njegov kartonski lik, te će on na taj način stalno putovati sa mnom", kazala je 58-godišnja Michelle. Isprva je željela napraviti zastavu, ali se naposlijetku odlučila za njegov kartonski lik, spakovala ga u kofer i s njim putuje već dvije godine.

Sa likom preminulog supruga Paula posjetila je mnoge države, ali ju je posebno dirnula posjeta prijestolnici Francuske. Rasplakala se ispred Eiffelovog tornja, Pariz smatra veoma romantičnim.

Paul je oduvijek želio proputovati svijet, a njegova supruga mu je odlučila ispuniti životnu želju. Ona ga je odvela čak i na koncert Paula McCartneyja, te na Tajland, ali i u London, New York i brojne druge lokacije.


O svojim putovanjima Michelle je napisala dvije knjige, te ističe kako njih dvoje uživaju obilazeći svijet. Mnogi prolaznici pozdravljaju njenog muža, ali ima i onih koji ne mogu vjerovati u ono što ona radi.

"Otkako je umro, previše mi nedostaje, ali je zauvijek u mojim uspomenama i mom srcu. Na ovaj način sam ispunila naš zajednički san o putovanjima po svijetu", zaključuje Michelle.
Prijavi grešku


Komentari (56)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...