Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije taj kofer zaboravljen. S razlogom je on ostavljen na tom mjestu.
ispod slike stAji: Foto: Ilustracija
mozda je bila otkupnina ?
halo pismeni dedera malo ga uredite i ne se..te nego ovja kofer isti moj.... al kod mene prazan...ima jedan mala rupa
\'oficijelno\',itd,itd heheheheheheheheheheheh
@Pismenost Ti stvarno imaš viška vremena! I ništa nije loše u rečenici , policija kaže da je bila \"značajna\" suma, mediji kažu tačnu vrijednost i eto! :) Udahni duboko, opusti se i uživaj u životu, nađi djevojku, ženi se, pravi djecu, otplaćuj kredite, vodi ljubav , :D Ima života i van ove stranice, :D Idem :D
ja nisam obavezan da se u ovim prepiskama izrazavam oficijelno pa mogu i kolokvijalno, ali jedan novinar i ne bi baš sebi smio dozvoliti da mu se to često dešava... Nadalje, omaške u tipkanju također nisu tragedija za nas koji komentarišemo..pardon, komentiramo (zaboravih ovaj poslijeratni \"bosanski\"...na \"iranje\")...Znači, bez brige , veća je sramota ako se greške ponavljaju u zvaničnim tekstovima i kolumnama nego kod nas običnih malih smrtnika...komentatora. \"Mogo\" je sasvim \"ok\" u kolokvijalnom, svakodnevnom govoru,jer nas većina to i kaže. ;)
\'mogo\'....\'jednostacjij\'?? hehehehehehehehehe
\"Australijski mediji javili su da je torba ostavljena u kafeu Marco i da je unutra bilo oko milion dolara u novčanicama od 50 dolara. Međutim, policija je navela da je u torbi značajna suma novca.\" Šta ovdje ne valja? Hajmo sad, galamdžije, pametnjakovići i nacionalisti!!! Nisam vam mogo dat jednostacjij test
Vidi se da ih je čovjek pošteno zaradio...
ja mu ih ne bih nikada vratio, ako mozes izgubit milion e onda ne zasluzujes da ti neko vrati...
Ko nema u glavi, ima u kUferu:)
evo mene, daj pare \'vamo
gdje se to jo uzurbano zaboravlja milion dolara. usput na slici su americki dolari. valjda su u torbi bili australijski. dolari.