Zanimljivosti
0

Anonimne razglednice otkrile šokantne tajne koje djeca nikada nisu priznala

Klix.ba
Svako od nas ima neke tajne iz djetinjstva koje i danas čuvamo. Neke su u vezi naših nestašluka, a neke o članovima naših porodica. Britansky Daily Mail objavio je anonimne razglednice na kojima su djeca napisala poruke, odnosno otkrila tajne svojim očevima koje su krili godinama. Među njima su i šokantne informacije.

"Maštao sam o ženi s kojom si imao aferu", "Pronašao sam tvoju kolekciju gay pornića", "Zašto si čekao 20 godina da mi kažeš da sam usvojen?", samo su neke od tajni napisanih na razglednicama.

Riječ je o projektu pokrenutom na Dan očeva, a sve poruke su objedinjenje u knjizi koju je uradila kompanija "Book od Dad". Direktori ove kompanije putovali su od Londona do Glasgowa i podijelili 3.000 praznih razglednica na kojima su pisali o temi "Šta nisam nikada rekao svom ocu".

"Bilo da je riječ o šokantnim priznanjima, srceparajućim izvinjenjima ili jednostavna zahvala, svi imamo nešto što nismo rekli našim očevima. Željeli smo znati šta bi ljudi rekli kada bi imali priliku", rekao je Jonny Biggins, jedan od direktora "Book of Dada".

Ispisane razglednice su postavljene na javnim mjestima - na stanicama, u centrima, restoranima i barovima.

Neke od poruka:

"Čudni miris u tvom studije nije od miša. To sam ja urinirao iza tvog stola". "Trudna sam. I da, David je tata. Znam da ti se ne sviđa, ali ja ga volim".

"Koristio sam mnogo droga, ali sada sam čist". "Hvala ti što si donirao dio koji me je održao u životu". "Znam da znaš da sam gay". "Ateista sam i biseksualac. Iako mislim da bi me i dalje volio, plašio sam se da će to promijeniti tvoje mišljenje o meni i da će to narušiti naš odnos. Ipak, želim da znaš". "Znam da si ostao s mamom zbog nas". "Zadrži ga u gaćama".