Zadovoljna odlukom
39

Amerikanka razvod proslavila fotografisanjem, vinom i paljenjem vjenčanice

Klix.ba
Foto: LadBible
Foto: LadBible
Kada stanete pred oltar i izgovarate zavjete osobi kojoj se obećavate do kraja života, razvod je posljednja stvar o kojoj razmišljate. Amerikanka Katlynn McKee iz Illinoisa je svoj razvod proslavila fotografisanjem na kojem je pila vino i naposlijetku zapalila vjenčanicu.

Filmovi nas uče da skoro svaka ljubavna priča mora imati sretan završetak, mada mnogim ljudima sretan završetak izgleda drugačije. Kada se Katlynn udavala, nosila je vjenčanicu koja je nalikovala onima koje nose samo princeze, a osmijeh na njenom licu pokazivao je veliku sreću i radost.

Samo četiri godine kasnije možemo je vidjeti kako u istoj vjenčanici hoda kroz blato i nosi flašu vina te pozira pred objektivom. Fotografisanje pred razvod obavio je isti fotograf koji je prisustvovao njenom vjenčanju.

Foto: LadBible
Foto: LadBible

Katlynn je buket zamijenila flašom benzina i vinom. Ona se od svog muža odlučila razvesti nakon deset godina veze i četiri godine braka, iako su u braku dobili i kćerku. Interesantno je da je njen, sada već bivši muž, želio učestvovati u fotografisanju, ali ga je Katlynn odbila rekavši da je to nešto što mora obaviti sama.

"To je bila dobra veza i dobar odnos. Zajedno smo od moje 16. godine, ali smo jednostavno odrasli i shvatili da nismo jedno za drugo. Istraživala sam šta bih mogla uraditi da proslavim razvod, a mislim da je ovo najbolja stvar koju sam mogla uraditi. Kao da sam pokazala svoju buntovnost ovim potezom", rekla je Katlynn.

Foto: LadBible
Foto: LadBible

Ona je skinula vjenčanicu, otvorila vino, otpila gutljaj, a zatim benzinom polila vjenčanicu i zapalila je.