Naljutila se
102

Amerikanka prodala dečkov Xbox za četiri dolara jer je prevario dok je bila trudna

Klix.ba
Fotografija: The Sun
Fotografija: The Sun
Ljutita Georgia Jackson se odlučila osvetiti svom dečku tako što je prodala njegov Xbox preko Facebooka za samo četiri dolara. Učinila je to zato što ju je njen dečko Josh Maddock prevario dok je nosila njegovo dijete.

"Prvi koji se javi ga može uzeti za četiri dolara. Inače bih ga poklonila ali mi treba novi kuhinjski nož jer mi je stari zaboden u gume njegovo automobila", napisala je u opisu artikla.

Xbox One konzola koju je prodala inače košta oko 240 dolara, a ona je kupcu u paket ubacila i slušalice u vrijednosti od 50 dolara te četiri originalne igrice.

Učinila je to jer je saznala da ju je njen muž Josh prevario 2016. godine kada su bili u vezi, te ponovo prošle godine dok je nosila njegovo dijete - nakon stupanja u brak.

"To je velika izdaja. Poslije 2016. sam znala da bih mu smrskala Xbox ako išta pokuša, ali onda sam shvatila da bi ga prodaja više isprovocirala. Željela sam ga poniziti, osjećala sam se mnogo bolje nakon što sam objavila slike za prodaju. Iako je to bila moja osveta, nisam očekivala ovoliku reakciju na cijelu situaciju. U svakom slučaju, slomio mi je srce i ne kajem se zbog toga što sam učinila", izjavila je.