Rodila bebu tešku 3,5 kg
0
Amerikanka istrčala maraton, pa se porodila
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kod nas u Bosni prije poroda trce od Foce do Sarajeva jedno 3 dana samo da bi na rodnom listu pisalo mjesto rodjenja Sarajevo.
ovako se rodio i Usain Bolt
kakva glupaca
@bosanceros hahahahahaha oplakah hahahaha nisi normalan ali slažem se s tobom naše hanume se opuste i udebljaju 20kila..misle ako su trudne da im je obaveza samo ležat i jesti :)
Dobro, ako je trcanje bezopasno za nerodjene bebe u stomaku, nije mi jasno zasto se tek rodjene bebe niposto ne smiju malo jace ljuljati, zbog mozga !?
Koga libo racku u mene nana se porodila kupeci sijeno ali se kuci nije islo dok se sve nije sadilo na stozinu.
Bravo mama!!!
svaka cast,zato nasa hamsa godinu prije poroda umota se u carsafe i dvije godine poslije hoda kao da je rodila bataljon,pije cajeve,stenje i dahce po citav dan a kada se sve sabere rodi malog klemponju bez zuba i takav i ostane hehehehe
Jadno dijete sa majkom budalom...