|

Amerikanka i Meksikanac se zavoljeli putem Instagrama

Amerikanka i Meksikanac se zavoljeli putem Instagrama
14
Klix.ba
14.2.2013. u 21:59
12
komentara
14

dijeljenja
Amerikanka i Meksikanac se zavoljeli putem Instagrama
Santiago Perez Grovas i Taylor Dee se nikada ne bi upoznali da nije Instagrama, sve popularnije aplikacije za mobitele.
Grovasa (26), vlasnika arhitektonskog studija iz Meksika, i konobaricu Dee (22) iz SAD-a spojila je ljubav prema fotografiji i društvenim mrežama.

Oboje su objavljivali svoje fotografije na popularnoj aplikaciji, a Taylor je slučajno naišla na Perezov profil. Isprva je, kaže, mislila da je riječ o ženi.

"Pomislila sam 'Ova djevojka je nevjerovatna. Obožavam njene fotografije'", kaže ona. No, kada je Perez stavio svoju fotografiju, shvatila je da je bila u zabludi.

Nekoliko mjeseci kasnije, on je na svom profilu objavio takmičenje. Nakon što je došao do brojke od 50.000 sljedbenika, pozvao je Instagram zajednicu da nazdravi sa njim i postavi svoje fotografije, a pobjedu je odnijela Taylor.

Tada su počeli komunicirati, a Taylor je izrazio želju da je lično fotografira. Ona je na to pristala i mjesec dana poslije sreli su se u Denveru.

"Iznenadila sam se kad sam vidjela kako je nizak i sitan", kaže Taylor uz smijeh. Sedam dana su fotografirali i zabavljali se, a zatim je svako otišao na svoju stranu.

No, nije im dugo trebalo da shvate da su stvoreni jedno za drugo i u vezi su već osam mjeseci. "Nisam nikada mislio da ću se zabavljati sa Amerikankom", našalio se Perez, piše Mashable.
Prijavi grešku


Komentari (12)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...