Privukao pažnju
168

Američki kriminalac o kojem svi pričaju: Bizarnim izrazom lica uznemirio mnoge

I. S.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Fotografija kriminalca iz Čikaga je sve popularnija na internetu zbog njegovog bizarnog izraza lica.
Najprije je objavljena na Daily Loud Twitter profilu. Dosad je pregledana više od 19 miliona puta. Njegov identitet još uvijek nije poznat, kao ni zločin koji je počinio, no uznemirio je mnoge zato što djeluje zlobno.

"Sigurna sam da gledam lice ubice", "Za šta god da je optužen, kriv je i uradit će to opet", "Molim vas, zadržite ga u zatvoru", "Ovaj čovjek zaslužuje 10 dodatnih godina zatvora zbog ove fotografije", neke su od reakcija.

Stanovnici Čikaga su u strahu zbog sve učestalijih zločina. Illinois Policy Institute je objavio da su stanovnici prijavili 13 posto više zločina u periodu od 31. augusta 2023. do prvog januara 2024. nego tokom prvih osam mjeseci 2022. godine.

Podsjećamo, nedavno je fotografija Amerikanke Veronice Koval uhapšene zbog prebrze vožnje također postala popularna na društvenim mrežama zato što je mnogi smatraju atraktivnom.

"Podsjeća me na Cindy Crawford", "Izgleda kao manekenka iz 1990-ih", "Može li mi neko dati njen Instagram?", "Zovite vozača modne agencije Elite Models da dođe po njihovu manekenku", neki su od komentara.