Susret treće vrste
0

Alen Islamović pričao s voštanim Samuelom Jacksonom?

Piše: A. Panjeta
Nakon uspješne turneje po Kanadi i SAD-u sa sastavom "Kad bih bio Bijelo Dugme", Alen Islamović redakciji "Dnevnog avaza" poslao je fotografiju tvrdeći im kako je susreo slavnog glumca Samuela L. Jacksona i fotografirao se s njim. Slučajno vidjevši fotografiju u novinama, potpisnik ovih redova sjetio se fotografije koju je njegova prijateljica sa Facebooka postavila na svom profileu, na kojoj je sa voštanom figurom slavnog glumca koja je postavljena ispred muzeja Madame Tussaud u Los Angelesu.

Novinarka "Avaza" koja je dobila fotografiju nije ni slutila da bi pjevač Islamović mogao poslati fotografiju sa voštanim Jacksonom, posebno što joj je kazao kako se sreo s njim.

  • Slavnog glumca Samuela L. Jacksona upoznali smo tokom boravka u Holywoodu. Fascinirao nas je koliko je jednostavan i pristupačan - kazao je Islamović. Naša čitateljica koja se također "susrela" sa Samuelom Jacksonom ispred muzeja u Los Angelesu, kaže kako se slaže sa ovom izjavom:

  • Naravno da je pristupačan, stoji pred muzejom. Samo, nije previše pričljiv - kazala je u šali kad smo je pitali da nam potvrdi da li je Samuel sa fotografije sa Islamovićem isti kao i onaj s kojim se ona fotografirala.

Na obje fotografije Jacskon je u istoj odjeći, sa kačketom na glavi i desnom rukom u džepu te crvenom podlogom sa žutim slovima iza. Jedina je razlika što je na drugoj fotografiji jedno dugme na jakni zakopčano. Naša čitateljica kaže da figura stoji ispred kao dio reklamne kampanje, prije su tu bili Marylin Monroe i drugi "stanovnici" muzeja voštanih figura.