|

Advokat iz Mississippija uhapšen zbog udaranja supruge jer se nije brzo skinula za seks

Advokat iz Mississippija uhapšen zbog udaranja supruge jer se nije brzo skinula za seks
62
Klix.ba
22.5.2019. u 19:10
94
komentara
62

dijeljenja
Advokat iz Mississippija uhapšen zbog udaranja supruge jer se nije brzo skinula za seks McLeod sa suprugom (Foto: Facebook)
Advokat iz Mississippija uhapšen je ovog vikenda nakon što je policija saopćila da je pijan udarao svoju suprugu u lice jer se nije dovoljno brzo skinula kada je želio seks, prenosi Huffington Post.
Policija je u subotu uvečer reagirala na prijavu porodičnog nasilja u domu advokata Douga McLeoda, objavio je u ponedjeljak Biloxi Sun Herald.

Kada su došli na mjesto događaja, kažu da je 58-godišnji advokat bio pijan, nepovezano je govorio i spoticao se po kući. Policija je pronašla njegovu ženu i još jednu neidentificiranu ženu u susjednom stanu, koje su drhtale i koje su bile vidno uplašene, navodi se u izvještaju.

McLeodova supruga je rekla da je on "odjednom poludio" i udario ju u lice zbog toga što se nije dovoljno brzo skinula za seks, navodi se u policijskom izvještaju. Udarac joj je okrvavio nos.

McLeodova žena je otrčala do susjednog stana, gdje se zaključala zajedno s komšinicom kako ih nasilnik ne bi pronašao. Komšinica je policiji rekla da je McLeod počeo lupati po zaključanim vratima i prijetio da će ubiti njenog psa ako ga ne pusti unutra.

McLeod je uhapšen u subotu uvečer i optužen je za nasilje u porodici. U međuvremenu, on je platio kauciju i pušten je na slobodu.

Također, interesantno je da je Doug McLeod predstavnik Mississippija u Zastupničkom domu SAD-a od 2012. godine, a sa svojom suprugom ima troje djece.
Prijavi grešku


Komentari (94)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...