Popeo se na vrh piramide
49

YouTuber Vitaly Zdorovetskiy pet dana bio u egipatskom zatvoru: Vidio sam užasne stvari

E. M.
Foto: Instagram kingvitaly
Foto: Instagram kingvitaly
Poznati ruski YouTuber Vitaly Zdorovetskiy s adresom u Sjedinjenim Američkim Državama proveo je pet dana u egipatskom zatvoru nakon što se popeo na vrh jedne od piramida u Gizi.

Zdorovetskiy je široj javnosti poznat kao prankster koji je u nekoliko navrata prekidao finalne susrete mnogih sportova, a najpoznatiji je prekid Svjetskog prvenstva u nogometu u Brazilu 2014. godine te finale NBA.

Posljednji događaj koji ga je doveo u žižu javnosti je njegov pohod na vrh piramide u Gizi zbog čega je završio u egipatskom zatvoru pet dana. Po izlasku je napisao da je mnogo puta bio u zatvoru, ali da je u Egiptu vidio strašne stvari.

"Nema riječi kojima mogu opisati kroz šta sam prošao u zadnjih pet dana. Bio sam u zatvoru u Egiptu jer sam se popeo na piramide u Gizi. Mnogo puta sam bio u zatvoru, ali ovo je bilo najgore do sada. Vidio sam užasne stvari i ne želim da ih iko doživi. Jel bilo vrijedno? Je**** da jest! Uradio sam to s razlogom, a uskoro ću objaviti i video da čitav svijet može pogledati", napisao je Zdorovetskiy.

Inače, ovaj Youtuber je hapšen i zbog toga što se popeo na Hollywood znak u Los Angelesu, a prilikom posjete Hrvatskoj 2015. godine popeo se i skakao po službenom automobilu Ive Sanadera.

Vezani članci