promo
2

Vrhunski kvalitet i nevjerovatna energija uz Makao Band u Aquarius Vilsu u subotu 09.10.

Bend Makao dobro je poznat sarajevskoj publici. Nezaobilazni su na novosadskom EXIT festivalu ali i najvećim festivalima u regionu.

Jedni su od najboljih i najtraženijih bendova koji svojim autorskim i cover hit repertoarom prave odličan "provod bez granica" . Sarađivali su sa najeminentnijim imenima muzičke branše u regionu, a krasi ih i specijalna saradnja na filmu "November Man".

Pored toga što je preko 80% navedenog filma holivudske A produkcije snimljeno u Beogradu sa zvijezdama kao što su Pierce Brosnan i Olga Kurylenko, dio muzike za isti je komponovala i izvodila grupa Makao.

Bend Makao nastao je 1998. godine kao reggae bend i uglavnom je svirao po demo festivalima. Ubrzo se okreću dance i house cover hitovima, koje izvode maestralno na jedinstven način o čemu svjedoči veliki broj fanova koji prate nastupe Makao ekipe. Pored dugogodišnjeg rada na muzičkoj sceni i svojevrsnih promjena članova benda, zadržali su ono po čemu su najpoznatiji: vrhunski kvalitet, nevjerovatnu energiju i žive nastupe koji publiku drže na nogama do samog kraja.

Ovakav Makao se godinama nije gledao i slušao u Sarajevu te je ovaj nastup sa pravom označen kao obavezno prisustvo. Zbog ograničenog broja gostiju, rezervišite svoje mjesto na vrijeme. Ulaz za ovaj nastup iznosi 10 KM.

"Svi naši događaji organizuju se u potpunosti u skladu sa propisanim preventivnim mjerama zaštite od corona virusa. Objekat se redovno dezinfikuje i kao takav spada u kategoriju COVID FREE objekata. Radujemo se zajedničkom druženju u našem i vašem Aquarius Vilsu", poručuju iz Aquarius Vils.

Karte za ovaj jedinstveni događaj možete kupiti i putem platforme kupikartu.ba, a sve dodatne informacije vezane za događaje u Aquarius Vils-u kao i rezervacije možete dobiti na broj telefona +387 61 577 885.

Radujemo se zajedničkom druženju.

Vaš Aquarius Vils - Mjesto za sve generacije od 1999. godine.