Party "From Russia With Love"
0

Vodka shooteri, nagrade i ljepotice u Central Cafeu

Sarajevo-x.com
Svi se sigurno sjećate Bondovog nastavka "From Russia With Love". E, ovdje nema odijela, martnija, Aston Martna niti hi-tech spravica. U sarajevskom Central Cafeu 24. septembra, na istoimenom Volume Up partyju, očekuje vas ono najbolje iz Rusije - Smirnoff Vodka.

Ako dođete na party u petak ćete biti u prilici osvojiti besplatno ispijanje vodka shootera, kao i pregršt drugih nagrada. Naručite li Smirnoff vodku dobit ćete određeni broj rubalja (novčana jedinica Rusije) kojima možete tu noć u Central Cafeu kupiti mnoge vrijedne predmete sponzora Smirnoff, kao što su majice, kačketi, upaljači...

Da čitava priča ne bude previše "ruski hladna", plesne ritmove za +36 stepeni serviraju vam Volume Up residenti - DJ Riven i DJ Tarik F. Po prvi put u Centralu imat ćete priliku slušati različite muzičke žanrove u isto vrijeme: RnB i hip-hop u diskoteci, a house na spratu.

Napominjemo da se Volume Up party održava svakog petka na istom mjestu, te da se svaki party tematikom razlikuje od prethodnog. Ulaz za djevojke je besplatan, uz besplatno piće dobrodošlice - šampanjac Lambrini.