Dobra muzika i nagrade
36

Večeras novi Coloseum Star Show by Emir Cocalić

Klix.ba
Večeras, 20. decembra, sa početkom u 21.00 sat rezervišite za dobro poznati Coloseum Star Show i ludo se zabavite uz neizostavnog domaćina večeri Emira Cocalića.

Nakon skoro godinu Coloseum Star Show Cluba će još jednom opravdati svoju reputaciju događaja koji se ne propušta. Uz karizmatičnog Emira Cocalića i više od 50 učesnika posjetioci će moći uživati u dobroj muzici, nagradnim igrama i različitim performansima. Specijalan muzički gost večeri je grupa "Miligram" koja će sve prisutne "razdrmati", a tradicionalno će goste zabavljati i Berin Buturović sa svojim bandom.

Uz bogat, zabavan i kreativno osmišljen zabavno-muzički program i brojna iznenađenja, gosti će moći učestvovati u nagradnoj igri, a najsretnije očekuje vrijedna nagrada – doček Nove godine za dvije osobe u Bratislavi.

Coloseum Star Show je zabava otvorena za sve zainteresovana posjetitelje Coloseum Cluba, a cijena ulaznice za ovaj događaj je 5 KM.

Zbog velike zainteresovanosti za novi Coloseum Star Show svim posjetitaljima se preporučuje da dođu ranije kako bi na vrijeme obezbijedili mjesto za večeras najbolju zabavu u gradu.