Noć plesa
0

Večeras na Jaffa klizalištu Sarajevo Holiday Marketa Tuborg Disco Party na ledu

Klix.ba
Na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu i jučer je vladala praznična atmosfera. U PAN Winter Pubu je sa početkom u 21:00 sat nastupila Ina Hamzić & Open Mind a uvertira za njihov nastup je bio Sarajevo Holiday Duo koji već tradicionalno u sklopu mBa After Work Partija zabavlja prisutne svakim danom od 16:00 do 19:00 sati.

Najmlađi su uživali u Argeta Junior Play House koja je otvorena svakim danom od 10:00 sati do 21:00 sat, a danas Palčići posjećuju ovu igraonicu i kroz igru će ukrašavati kućicu Patka Juniora.

Djed Mraz u Coca-Cola Selu Djeda Mraza je sa svojim pomoćnicima, vilenjakom i fotografom, dočekivao mališane i slušao njihove željice, dok je DJ Santa Sister na BH Telecom Ultra Stageu u popodnevnim satima svojom muzikom pružala istinski praznični ugođaj.

Večeras u PAN Winter Pubu nastupa Alen Lemešević & Music Theatre, a posjetioci Jaffa klizašta od 20:00 sati će uz disko hitove imati mogućnost da pokažu svoje klizačke i plesne vještine na Tuborg Partiju.

Ovogodišnji Coca-Cola Sarajevo Holiday Market dešava se od 06. decembra 2017. do 13. januara 2018. godine u parku Hastahana, prof.dr. Nijaza Durakovića na Marijin Dvoru u Sarajevu.