Radila više od 12 sati
4

Usred serijala o iskorištavanju djece u Nickelodeonu, pojavio se snimak Miley Cyrus koja govori o svom rasporedu

L. R.
Miley Cyrus (Foto: EPA-EFE/Shutterstock)
Miley Cyrus (Foto: EPA-EFE/Shutterstock)
Nakon što je nedavno objavljeni dokumentarni serijal "Quiet on Set" šokirao javnost, na društvenim mrežama ponovo su se počeli dijeliti snimci Miley Cyrus koja je govorila o svom odrastanju.

Naime, ona je napravila TikTok serijal pod nazivom "Used To Be Young", gdje je govorila o detaljima svog života. Posebnu pažnju privukla je priča o tome kako ju je kompanija Disney Channel iskorištavala za rad.

@mileycyrus

Used To Be Young (Series) - PART 12

♬ Used To Be Young - Miley Cyrus

Bilo joj je nevjerovatno što je u dobi od 12, 13 godina bila zaokupljena rasporedom od od 5:30 do 19 sati, a to se odnosilo i na rad vikendom te dodatne aktivnosti kao što su intervjui i gostovanja.

Cyrus je kao djevojčica glumila glavnu ulogu u popularnoj seriji "Hannah Montana" te pored ličnih problema, redovno se morala suočavati s iscrpljujućim rasporedom na snimanju serije.

No, ona nije bila jedina, a o tome govori i novi dokumentarni serijal "Quiet on Set: The Dark Side Of Kids TV", koji je posljednjih dana postao jedna od glavnih tema u američkim medijima, jer govori o zlostavljanju i iskorištavanja djece u zabavi industrije.

Serijal Investigation Discoveryja prati toksično radno okruženje koje je stvorio Dan Schneider, čovjek koji je producirao hitove Nickelodeona kao što su "Drake and Josh", "The Amanda Show", "Victorious" i "iCarly".